duminică, 19 iunie 2011

This clock never seemed so alive

Am vazut mai demult pe un blog o idee interesanta. Sa scriu o scrisoare pentru eu ( nu imi place cum suna "mine" ) din viitor. Pentru cea care voi fi peste 10 ani.

Draga draguta suspecta din viitor a.k.a eu, 

Astern cuvinte care sa-mi poarte varsta in timp si sa imi dea un motiv sa nu imi sterg blogul. Probabil ca o sa razi in timp ce vei citi asta, pentru ca nici chiar eu nu ma pot abtine sa nu o fac. Ca tot a venit vorba, cum mai este rasul tau? Inocent, colorat, vesel? L-ai pastrat asa timp de 10 ani? Ei bine, sper ca da. Dar viata ta?...asta daca ai una. Ai dat la medicina, la drept sau te-ai bazat pe business-ul batranilor? In orice caz, sper ca o duci bine cu banii. Tot mai sunt mica ta obsesie? Ai invatat sa te descurci si sa nu iti iei tepe, da? Ma bucur daca e asa. La loto ai castigat? Mai bine zis, ai jucat vreodata? Sper ca nu, pentru ca esti constienta ca nu esti o persoana prea norocoasa. Pitic mai esti? Un pitic dubios, daca da. 
Ai un apartament mare in Valcea sau te-ai reorientat spre Bucuresti? Poate ai parasit tara pentru ceva mai bun...nu stiu. Asta daca nu a venit sfarsitu' lumii si s-au dus dracu' toti. Ei da, asta ar fi tragedie. By the way, cum scrie acum in buletin? Plesanu sau Petrova? Daca e a doua varianta, inseamna ca l-ai mituit pe tipul care a aprobat  schimbarea. Si chiar si asa, e bine, te descurci. Peste probleme ai trecut? Familia cum e? Daca traiesc, e bine. Ma bucur. S-a casatorit cineva inaintea ta? Si daca da, sper ca a fost o alegere buna. La reuniunea de 10 ani la Take ai fost? Oh, sper ca da ca sti bine ca la banchetul din a 8 a nu am mers. Sper ca ai tinut cateva prietenii. Esti singura sau cu un brunet cu ochii verzi? Eh, tu sti mai bine, nu ma mai adancesc. Te-as mai intreba cate ceva, dar e tarziu si maine am examen. Sper sa fie ok.

Numai bine din trecut, 

Lorena.


Tu ce mesaj ai trimite catre tine, cel/cea din viitor?

Un comentariu:

  1. For Fun'ul diabolic.21 iunie 2011, 22:55

    Pai,spre deosebire de tine,cea din viitor,mine,tot cea din viitor,a castigat la loto. Si...nah,acum,de fapt,atunci va trai prin Las Vegas.
    Lasand gluma...frumoasa aceasta idee de a'ti scrie tie. Bravo!
    Nu ar trb...sa renunti la blog. Peste 10 ani iti va parea rau. :D

    RăspundețiȘtergere